Despre mine

Copywriter convertit la antreprenoriat, care ia aici o pauză de la branduri, campanii și deadline-uri și se întoarce la povești despre oameni, cărți, filme, locuri.

Cititor neprofesionist, dar încântat să descopere lecturi care trezesc tot felul de stări.

Povestitor fără apucături pretențioase de atoateștiutor.

Introvertit care lucrează de mai bine de 10 ani în comunicare.

Nu reușesc în ruptul capului să rețin numele personajelor mai mult de două minute după ce le citesc prima dată și nu mă pot uita de două ori la același film, oricât de tare mi-ar plăcea. Nu mă laud nici cu una, nici cu alta, doar le constat mereu cu uimire la mine și încerc să găsesc tot felul de artificii ca să mă aduc pe calea cea bună.

Totuși, aș revedea filmele lui Haneke, aș da-o-n râsu’-plânsu’ la BoJack Horseman, aș asculta pe repeat oricând The National și aș vrea să am condeiul lui Barnes, combinat cu ușurința de a scrie a Elenei Ferrante și cu abilitatea de-a crea lumi complexe a lui Rushdie. Vedeți, mi-e greu să enumăr preferințe în general. Găsesc în multe lucruri ceva ce-mi place și-mi iau atât cât îmi trebuie din fiecare.

De dragul scrisului, mi-am făcut din acest blog un spațiu unde să îmi așez ordonat obsesiile, în speranța că voi găsi și alți oameni care să rezoneze cu mine.